Weddings

Ade & Mano

Mano si Ade ar  putea scrie o carte in care sa povesteasca despre cele mai frumoase momente traite impreuna. Pana acum povestea lor aduce in  plan principal ziua nuntii plina de momente fericite, insa lasa urmatoarele paginii albe pentru a fi completate cu alte momente speciale pana la adanci batraneti.

De cati ani va cunoasteti?    Ne cunoastem de cand eram mici, suntem impreuna de 8 ani si casatoriti de un an jumate. „Prima intalnire” e cam greu de definit, avand in vedere ca ne cunostem de o vesnicie. Ar fi mai apropiat sa vorbim despre momentul in care s-a infiripat o relatie amoroasa intre noi doi, asta avand loc la  clasica petrecere cu gasca in liceu. A inceput ca o forma naiva de distractie si a ajuns in mod fericit la un total alt nivel, si anume mult dorita casnicie fericita care ne uneste acum.

Ce iti place cel mai mult la el/ea?    Ceea ce m-a cucerit de la inceput la Mano a fost onestitatea cu care trateaza relatia noastra, sensibilitatea pe care nu i-a fost niciodata jena s-o exprime, veselia pe care a tinut mereu mortis s-o pastreze, si doua lucruri pe care o sa le apreciez mereu, sustinere si respect neconditionat. Ceea ce imi place la Ade, nu se poate rezuma la un singur lucru. Imi place tot ceea ce este, cum este, ce face, cum face, cum simte si cum poate sa acorde atentie si importanta oricarui lucru cum nimeni altcineva nu cred ca ar putea. Ea este mai mult decat sotia perfecta, este sufletul alaturi de care vreau sa imbatranesc si tot nu mi-ar ajunge o singura viata.

 Cum a fost cererea in casatorie?   Cererea in casatorie a fost un subiect delicat avand in vedere ca a coincis cu o perioada mai stresanta in viata noastra. A implicat multa planificare a momentului oportun, si nici cum nu se asezau lucrurile precum anticipam. Oricum, specific noua, a avut loc in intimitatea casei noastre, neprevazut intr-o dimineata inaintea Craciunului 2012. Trebuie mentionat ca am avut si o atmosfera mai romantica datorita muzicii de fundal, All of me-John Legend.

Cum v-ati simtit in ziua nuntii?    Nunta a fost parca un vis. Daca nu ar fi fost filmarea si pozele, nu am fi constientizat ca a fost o realitate. Ne-am bucurat cu tot sufletul ca am reusit sa ne unim destinele oficial atat in fata oamenilor dragi cat si a lui Dumnezeu. E greu sa descri ceva ce tu in haosul tau de emotii nu poti defini in cuvinte. Ne-am distrat, ne-am emotionat, ne-am obosit, am ras, am plans, am dansat, am mancat, am povestit, ne-am prostit, tot tacamul. A fost perfect, si am mai face-o exact, exact asa a N-a mia oara, pentru semnificatia sufleteasca pe care o are.

                                                                 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *