Weddings

Denisa & Stefan

Au devenit ca o traditie intrebarile care le pun fiecarei  perechi de miri pentru a afla mai multe despre ei, cei pe care urmeaza sa ii fotografiez. Astfel simt ca ii cunosc mai mult si pot sa intru mai usor in povestea lor. Aveti mai jos, pe scurt,  povestea mirilor Denisa si Stefan.

De cati ani va cunoasteti?  Ne-am cunoscut in perioada facultatii, acum 6 ani.  Obisnuiam sa frecventam aceleasi localuri. Tot intalnindu-ne ne-am indragostit, am inceput o relatie  si de atunci am ramas impreuna.

Ce iti place cel mai mult la el/ea?     La ea imi place cel mai mult zambetul si ochii ei albastrii, daruirea si iubirea ce mi-o ofera. La el imi place cel mai mult sinceritatea si faptul ca niciodata nu ma poate mintii. Imi place ca este sigur pe el, ambitios si pe langa faptul ca imi e sot imi este totodata si cel mai bun prieten.

 Cum a fost cererea in casatorie?    Cererea in casatorie a fost cel mai emotionant moment din viata mea, dar totodata si din a lui. A fost totul romantic si surprinzator. Eram pe plaja la mare, doar noi doi, cand s-a pus in genunchi, m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui si eu am spus da pentru totdeauna.

Cum v-ati simtit in ziua nuntii?     Ziua nuntii a fost perfecta! A fost cea mai frumoasa zi din vietile noastre. Totul a fost la superlativ, exact asa cum am visat. Am avut alaturi toti oamenii dragi noua care s-au bucurat alaturi de noi!

Ce credeti ca va uneste cel mai mult?     Cel mai mult ne uneste sinceritatea si iubirea dintre noi.

                                                          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *