Cum fiecare cuplu are povestea sa, si cum tuturor ne plac povestile de dragoste, va invit sa aflati, din randurile de mai jos, povestea mirilor de astazi: Raluca si Eugeniu.

De cati ani va cunoasteti?    Ne cunoastem din perioada facultatii. Pe vremea aceea  mergeam des de la Sighisoara la Cluj cu acelasi tren.  Ne-am reintalnit in anul 2012, intr-o cafenea pe care o detinea el.

Ce iti place cel mai mult la el/ea?    La el imi place sinceritatea si siguranta pe care mi-o ofera! La ea imi place umorul, instinctul de a proteja, pasiunea si dorinta ei! El este leu iar eu sunt capricorn, deci avem caractere total diferite. Ne contrazicem, ne incapatanam, dar pana la urma ajungem la un numitor comun, fiindca am invatat sa ne ascultam unul pe celalalt si sa cedam.

 Cum a fost cererea in casatorie?   Cererea in casatorie a venit pe neasteptate. Locuiam deja impreuna, insa nu aveam idee despre ceea ce urma  sa se intample. Pe 26 decembrie 2015, de ziua mea de nastere, ne aflam la noi acasa impreuna cu familiile noastre, cand dintr-o data a aparut el, cu un trandafir de care atarna o cutiuta cu un inel. S-a pus in genunghi in fata mea si sincer de acolo nu mai stiu nimic, doar ca l-am imbratisat ai ca am spus DA!

Cum v-ati simtit in ziua nuntii?    Ziua nuntii a fost superba! Am avut emotii mari, insa am savurat din plin fiecare moment si m-am simtit, pentru o zi, o adevarata printesa !

Ce credeti ca va uneste cel mai mult?    Ne uneste dragostea pe care ne-o purtam!

                                                   v v  v