“Stii tu ce inseamna sa fii copil? Inseamna sa crezi in dragoste, sa crezi in frumusete, sa crezi in credinta. Inseamna sa fii atat de mic incat spiridusii sa ajunga sa-ti sopteasca la ureche.” – Francis Thompson

Cum vi s-a schimbat viata de cand a aparut pe lume cea mica?    Viata noastra s-a schimbat radical dupa ce am nascut-o pe  Sonia, prima noastra fata, insa acum e ceva mai incarcata de cand a aparut si Natalia. Chiar daca acest articol este despre Natalia, nu pot sa vorbesc doar despre ea, separat. Incercam sa ne imartim cat putem intre cele doua si sa ne bucuram cat mai mult de momentele petrecute impreuna. Ele sunt universul nostru, de dimineata pana seara suntem intr-un continuu zambet si voie buna! Daca m-ai intreba cum ar fi viata fara ele, ti-as spune ca  ar fi lipsita de orice sens.

Cand ai aflat ca ai ramas insarcinata si cum i-ai dat vestea sotului tau?     Chiar daca ne mai doream un copil , iar anul 2016 era oarecum „programat” pentru el, ne-a cam luat prin surprindere deoarece nu ne asteptam sa vina asa repede. Am aflat ca vom avea un copil in urma unui test de sarcina, dupa care urma sa ii dau vestea sotului. Am asteptat sa vina acasa de la munca, fiindca am vrut sa ii vad reactia, chiar daca m-am abtinut cu greu sa nu ii spun la telefon. A fost surprins si el, dar bineinteles intr-un mod placut.

Cum a fost botezul?   Natalia a fost botezata pe data de 29.01.2017, la Biserica Sf. Ioan Botezatorul. Am avut parte de o slujba minunata si  fetita a fost foarte cuminte. A urmat petrecerea la care au participat persoane apropiate noua, de la  parinti, frati, bunici, pana la  prieteni dragi. A fost o zi minunata de care ne vom aminti cu drag.