“In momentul in care se naste copilul se naste si mama. Ea nu a existat inainte. A existat femeia, dar nu si mama. Mama este ceva total nou.” – Osho

Cand ai aflat ca ai ramas insarcinata si cum i-ai dat vestea sotului tau?    Ne pregateam de ceva timp sa o aduce pe lume pe micuta noastra Lara. Era intr-o seara de ianuarie, cand, in urma unui test am aflat ca sunt insarcinata. Sotului meu i-am dat vestea abia a doua  zi, dimineata la ora 5. M-am trezit in puterea diminetii, fiindca nu mai puteam sa dorm de emotie. S-a trezit si el si m-a intrebat: „ce e cu tine treaza atat de dimineata??” si i-am raspuns „o sa fii tatic!!!!”

Cum vi s-a schimbat viata de cand a aparut pe lume cea mica?    Viata noastra nu mai este cu siguranta aceeasi de cand a venit Lara in familie. Parca nici o clipa din viata noastra nu mai trece pe langa noi, toate trairile sunt mult mai intense, totul se invarte in jurul ei. Este un dar de la Dumnezeu ce nu poate fi inlocuit cu nici o alta bucurie pamanteasca. Viata de parinti se traduce prin multa fericire, energie si iubire pe de o parte si, rabdare, intelepciune, responsabilitate pe de alta parte. Viitorul nostru este ea.