Others

Parents to be: Geana & Vio

Cum si cand ai aflat ca esti insarcinata? Am aflat ca sunt insarcinata anul trecut, in luna septembrie. Nu i-am spus sotului meu banuiala mea pentru a nu-i da sperante, in cazul ca rezultatul nu era pozitiv. Intr-o zi, cat el inca era la servici, mi-am cumparat doua teste de sarcina. Amandoua mi-au indicat acelasi raspuns : pozitiv. Nu stiam daca sa cred sau nu si nici cum sa reactionez. Am inceput sa plang de emotie.

Cum i-ai dat vestea sotului tau? Sotului meu, i-am dat vestea prin telefon fiindca am fost nerabdatoare si nu am putut astepta pana sa ne vedem. Abia cand a venit acasa si i-am dat vestea in persoana, a realizat cu adevarat. Am fost foarte fericiti.

Dar celor dragi? Pe vremea aceea noi eram in Irlanda. Mama si sora mea erau plecate de acasa. Le-am grabit sa se intoarca  cat mai repede . Le-am sunat  pe Skype ca sa le vad reactia, si ele la randul lor, sa vada fericirea de pe fata mea. Tatalui meu i-am dat vestea separat. El, desi pare cel mai dur dintre toti, a plans cel mai mult la aflarea vestii.

Cum te simti ca viitoare mamica? Pot sa spun ca am avut o sarcina usoara. Desi poate uneori am fost mai capricioasa si pretentioasa, familia a stiut cum sa fie alaturi de mine pe parcursul acestor luni frumoase dar si putin mai grele. Pot sa va spun ca viata mea s-a schimbat de cand am aflat ca o sa fiu mamica si se va schimba radical atunci cand o sa imi tin baietelul pentru prima oara in brate. Sunt nerabdatoare, de fapt nerabdatori, de la mic la mare.

                                                                     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *