Cum si cand ai aflat ca esti insarcinata? Am aflat ca sunt insarcinata anul trecut, in luna septembrie. Nu i-am spus sotului meu banuiala mea pentru a nu-i da sperante, in cazul ca rezultatul nu era pozitiv. Intr-o zi, cat el inca era la servici, mi-am cumparat doua teste de sarcina. Amandoua mi-au indicat acelasi raspuns : pozitiv. Nu stiam daca sa cred sau nu si nici cum sa reactionez. Am inceput sa plang de emotie.

Cum i-ai dat vestea sotului tau? Sotului meu, i-am dat vestea prin telefon fiindca am fost nerabdatoare si nu am putut astepta pana sa ne vedem. Abia cand a venit acasa si i-am dat vestea in persoana, a realizat cu adevarat. Am fost foarte fericiti.

Dar celor dragi? Pe vremea aceea noi eram in Irlanda. Mama si sora mea erau plecate de acasa. Le-am grabit sa se intoarca  cat mai repede . Le-am sunat  pe Skype ca sa le vad reactia, si ele la randul lor, sa vada fericirea de pe fata mea. Tatalui meu i-am dat vestea separat. El, desi pare cel mai dur dintre toti, a plans cel mai mult la aflarea vestii.

Cum te simti ca viitoare mamica? Pot sa spun ca am avut o sarcina usoara. Desi poate uneori am fost mai capricioasa si pretentioasa, familia a stiut cum sa fie alaturi de mine pe parcursul acestor luni frumoase dar si putin mai grele. Pot sa va spun ca viata mea s-a schimbat de cand am aflat ca o sa fiu mamica si se va schimba radical atunci cand o sa imi tin baietelul pentru prima oara in brate. Sunt nerabdatoare, de fapt nerabdatori, de la mic la mare.