Others

Parents to be: Roxana & Kasra

Cum si cand ai aflat ca esti insarcinata?   Am aflat ca sunt insarcinata cand ne-am intors din concediu, in luna Octombrie 2016. Banuind ca sunt insarcinata, am cumparat doua teste de sarcina. Amandoua mi-au indicat acelasi raspuns: pozitiv. Bucuria a fost de nedescris! Ne-am dorit foarte mult acest copil!

Cum i-ai dat vestea sotului tau?   Cand s-a intors de la munca, i-am dat un pachet care continea testele de sarcina si mici indicii, incluzand intrebarea „Ce planuri ai in luna iunie 2017?” A fost foarte emotionat la aflarea vestii! We are blessed!

Dar celor dragi?   Dupa 5 minute de la aflarea rezultatului am sunat-o pe sora mea pentru a-i arata testul pozitiv. Am plans amandoua de fericire si emotie! Pe urma le-am dat vestea si celorlalti membrii ai familiei.

Cum te simti ca viitoare mamica?   Ca viitoare mamica ma simt foarte bine. Am avut si inca am parte de o sarcina foarte usoara si frumoasa. E un sentiment unic, foarte greu de descris! Nu exista miracol mai mare decat acela de a da viata unui copil. Suntem foarte nerabdatori sa il cunoastem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *