Others

Family Photo sesion

In randurile de mai jos veti putea citi minunata declaratie de dragoste, pe care Stefania, le-a dedicat-o fetitelor sale. Sunt niste randuri pline de dragoste parinteasca, de ganduri bune si cele mai sincere sentimente, insotite mai apoi de o serie de fotografii, prin care am incercat sa surprind ceea ce Stefania vrea sa transmita. Mi-a facut mare placere sa fiu alaturi de ei la aceasta sesiune foto de familie.
„Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni”(Rabindranath Tagore).
„Daca ar trebui sa va spun in cuvinte cat de mult va iubesc, nu as sti de unde sa incep si unde sa termin,  pentru ca iubirea mea pentru voi e fara sfarsit. Indiferent de ce va rezerva viitorul, o sa fiu mereu langa voi, sa va sprijin, sa va alint, sa va invat sa fiti puternice si sa va bucurati de viata.
Multumesc lui Dumnezeu ca ne-a binecuvantat cu doua minuni! Imi doresc ca voi sa traiti fiecare zi cu bucurie, sa fiti fericite! 
Indiferent daca cresc, ei raman totusi copii nostri si unul din cele mai importante lucruri pe care le putem darui este dragostea noastra neconditionata. O iubire care nu depinde de nimic decat de faptul ca sunt copii nostri.”

                                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *