Weddings

Denisa & Vlad

Denisa si Vlad au ales ca si locatie pentru sedinta foto Trash the dress, cetatea Sighisoarei. Desi sunt foarte familiarizat cu toate locurile, pana si cele mai ascunse, ale cetatii, spre surprinderea  mea mereu exista noi unghiuri si cadre pe care sa le descopar. Faptul ca am urcat cu mirii in turn, cum nu mai facusem cu alte perechi pana atunci, a fost o idee buna si productiva dupa cum veti putea vedea in pozele ce urmeaza.

Ca de fiecare data, cum v-am obisnuit, aveti si un mic interviu legat de poveste de dragoste dintre cei doi.

De cati ani va cunoasteti?    Prima data ne-am vazut acum 2 ani 6 luni si 8 zile, cand am petrecut primul nostru revelion impreuna iar prima intanire am avut-o 3 zile mai tarziu la o sedinta de bulgareala care a avut ca rezultat un mic om de zapada.

Ce iti place cel mai mult la el/ea?    Imi place cel mai mult la el faptul ca e sincer, inventiv, glumet si ca face giumbuslucuri. Imi place cel mai mult la ea ca e iubitoare, atenta si se gandeste tot timpul la noi. Cel mai mult si cel mai mult ne place ca avem aceleasi idealuri si principii de viata.

 Cum a fost cererea in casatorie?    Cererea in casatorie trebuia sa fie romantica, cu ajutorul unui om de zapada la aproape un an de la ziua in care ne-am cunoscut. Dar din pacate nu a nins, asa ca am improvizat si in loc de om de zapada am folosit un ursulet polar din polistiren care tinea intr-o mana un cartonas cu intrebarea “Vrei sa fii sotia mea?” si in cealala mana inelul.

Cum v-ati simtit in ziua nuntii?   Ziua nuntii a fost magica si emotionanta! Am ras, am plans de fericire si ne-am bucurat alaturi de cei dragi. A fost cea mai frumoasa zi din viata noastra.

Ce credeti ca va uneste cel mai mult?    Cel mai mult ne uneste iubirea si devotamentul unuia fata de celalalt.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *