Weddings

Bogdan & Andreea

,,Căsătoria este acea relație între bărbat și femeie în care independența este egală, dependența – mutuală, iar îndatorirea – reciprocă. ’’ – Louis K. Anspacher

De cati ani va cunoasteti?     Ne-am cunoscut in urma cu 5 ani, pe bancile scolii ca si colegi la master, urmand ca mai apoi sa devenim prieteni si sa ramanem impreuna. La inceput a fost doar o relatie de prietenie iar pe urma ne-am dat seama ca ne potrivim si am dat curs unei relatii frumoase de dragoste.

Ce iti place cel mai mult la el/ea?    EA: Imi place foarte mult sinceritatea lui, atentia la detalii pe care o are pentru orice lucru si nu in ultimul rand protectia si dragostea pe care mi-o ofera.

EL: Zambetul, ochii, faptul ca este o persoana sincera, in care pot avea incredere. Faptul ca ma ajuta si ma sustine in tot ceea ce fac.

 Cum a fost cererea in casatorie?    Cererea in casatorie a avut loc in ziua de revelion a anului 2016. Nu ma asteptam, dar cu mare bucurie si emotie am spus DA. A fost o zi minunata pe care o sa mi-o amintesc mereu cu mare drag.

Cum v-ati simtit in ziua nuntii?     A fost foarte frumos, ne-am simtit foarte bine si nu am fost agitati, lucru pentru care ii multumim, cu aceasta ocazie, wedding planner-ului nostru pentru implicarea lui si pentru buna organizare a evenimentului. Am fost putin emotionati dar bucurosi ca am avut alaturi de noi persoane dragi, familia, prietenii si totul a fost minunat.

Ce credeti ca va uneste cel mai mult?     Dragostea, rabdarea si devotamentul unuia fata de celalalt, dar si faptul ca suntem sinceri unul cu celalalt si ne completam reciproc.

 

A doua zi . . .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *