Weddings

Iulia & Marian

„Dragostea nu are nevoie de cuvinte, insa cuvintele au intotdeauna nevoie de dragoste.”

De cati ani va cunoasteti?     Ne cunoastem din liceu, de aproape 9 ani ! Fiind impreuna de la 15 ani noua ni se pare ca ne cunoastem dintotdeauna.

Ce iti place cel mai mult la el/ea?    EA: Cel mai mult imi place la el felul lui de a fi ! Este iubitor, bland, intelegator, romantic si ,cel mai important, faptul ca stie cum sa ma face fericita.

      EL: Ce imi place ce mai mult la ea este faptul ca ma iubeste, ca este frumoasa, optimista si  ca iubeste animalele.

 Cum a fost cererea in casatorie?    Cererea in casatorie a fost una speciala! Am spus DA in ziua in care am absolvit facultatea, 25 mai 2016, fiind o zi plina de emotie, fericire, flori, iubire si cel mai important faptul ca familia a fost alaturi de noi.

Cum v-ati simtit in ziua nuntii?     In ziua nuntii ne-am simtit mai mult decat perfect. Bineinteles ca emotiile au fost prezente, dar oamenii din jurul nostru, de la cel mai mic la cel mai mare, ne-au facut sa ne simtim minunat si ne-au ajutat ca ziua nuntii noastre sa fie una memorabila, speciala si fara probleme.

Ce credeti ca va uneste cel mai mult?     Cel mai mult ne uneste dragostea, incercariile la care ne supune viata si faptul ca nu ne-am vedea viata unul fara celalalt !!

 

A doua zi . . . 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *