About

 

  Întotdeauna si indiferent de eveniment toata lumea doreste un fotograf bun. De cele mai multe ori insa, lumea nu stie exact ce inseamna un fotograf bun si cu toate acestea isi vor da seama într-o clipa atunci cand vor vedea fotografiile. 

   Numele meu este Dani Wolf si sunt de profesie fotograf. Am absolvit scoala de fotografie în anul 2008 si provind dintr-o familie cu traditie în aceasta profesie.
Pot spune ca pana la acest moment dezvoltarea mea profesionala a fost continua, serviciile mele fotografice fiind solicitate nu doar pentru evenimente de genul nuntilor ci si pentru diferite cataloage, în promovarea de produs, fotografie de moda si evenimente de natura diversa.

  Intr-un timp relativ scurt am cunoscut o dezvoltare profesionala deosebita si cred ca acest lucru s-a intamplat fiindca orice persoana este orientata catre rezultat. Astfel, am inteles ca aparte de tehnica fotografica, înteleasa mai mult sau mai putin de cei ce au aceasta profesie, eu stiu ca in general cel ce se uita la o fotografie va fi captat de emotia si de sentimentul pe care le transmite. 

  In fotografiile mele urmaresc intotdeauna sa surprind acest lucru si sa produc o lucrare atat perfecta tehnic cat si incarcata de sentiment.